Зал Ющенка в Донецьку зайняли невідомі, а по місту розклеєні плакати з фашистами

П'ятниця, 31 жовтня 2003, 09:24
"Наша Україна" заявляє про спроби зірвати проведення з'їзду блоку у місті Донецьк.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", у п’ятницю зранку "невідомі люди" зайняли приміщення будинку культури "Юність", де має відбутися з’їзд блоку.

"Повністю все - хол, зал, аж до туалетів, зайнято молодиками. Загальну їх кількість можна оцінити в 2,5 тисячі. Вони сидять, п’ють горілку, пиво", - зазначили у прес-службі.

Там повідомили, що вони почали заходити до залу відразу після його відкриття о 6 годині ранку.

"Ніхто їх присутність не пояснює. Спроби депутатів з "Нашої України", які перебувають у Донецьку, зв’язатися з губернатором, мером чи керівниками силових структур ніяких результатів не дали. Пояснюють, що їх немає на місці", - зазначили в прес-службі.

Крім того, за їх повідомленням, по Донецьку розвішені біг-борди, на яких Ющенка порівнюють з офіцером СС нацистської армії.

За словами представників "Нашої України", до аеропорту Донецька, куди має прибути Ющенко, втягнуто кілька десятків автобусів з людьми, які мають протестувати проти його приїзду.

Як відомо, в п’ятницю в Донецьку має відбутися з'їзд блоку "Наша Україна".

Початок з'їзду планувався на 12 годину дня, але за станом на 10:00 Ющенко ще не вилітав з Києва. В приміщенні аеропорту Бориспіль відбувається засідання фракції "Наша Україна" в зв’язку з подіями в Донецьку.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування