Ющенківці в Донецьку порушують громадський порядок – облрада Донецька

П'ятниця, 31 жовтня 2003, 09:53
Члени фракції "Наша Україна" "продовжують громити комунальну власність, порушувати громадський порядок у Донецьку і вимагати виняткового ставлення до власних персон".

Про це говориться в прес-релізі Донецької обласної ради, розповсюдженому ввечері в четвер.

"О 21.20 у міжнародному аеропорту "Донецьк" здійснив посадку літак, що виконував чартерний рейс "Київ-Донецьк" з делегацією народних депутатів, членів парламентської фракції "Наша Україна" на борту. За попередніми даними, серед них були Давид Жванія, Павло Ігнатенко, Володимир Стретович, Микола Чечель, Микола Мартиненко, Микола Катеринчук.

Оскільки трохи раніше приземлився інший літак "Київ-Донецьк", а на зліт йшов рейс "Донецк-Алеппо", відбулася затримка в подачі до трапа чартеру автобуса, що перевозить пасажирів", - повідомляє донецька прес-служба.

"Як пояснює виконуючий обов'язки генерального директора КП "Міжнародний аеропорт "Донецьк" Анатолій Колесник, група народних депутатів навідріз відмовилася залишити аеровокзал через загальний вихід (вихід, через який у місто виходять і високопоставлені чини, і звичайні люди)", - говориться в прес-релізі.

"Обурені тим, що до них не виявлено виняткової уваги, народні депутати стали вимагати вивести їх через VIP-зал. Чергова з супроводу пасажирів Лариса Кейдун і начальник зміни пасажирських перевезень Валентина Фіненко спробували пояснити, що прийом делегацій через VIP-зал – послуга платна, яка здійснюється за попереднім замовленням.

На жаль, ніхто зал заздалегідь для групи народних депутатів не замовляв і, тим більше, не оплачував. Депутатам запропонували пройти в зал офіційних делегацій, розташований на 3-му поверсі. Ця пропозиція парламентаріїв також не влаштувала, і вони почали вдиратися в закритий VIP-зал. Після невдалих спроб увірватися туди народні депутати, колеги Віктора Ющенка по фракції "Наша Україна" виламали ворота, що знаходяться ліворуч від VIP-залу", - повідомляє донецька облрада.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування