ЮЩЕНКО У ЛЬВОВІ ЗІБРАВ 15 000

Субота, 1 листопада 2003, 13:54
У форумі "Нашої України", який у формі мітингу проходить у Львові, за повідомленнями міліції, беруть участь 15 000 осіб. Про це "Українській правді" повідомили в прес-службі блоку Ющенка.

Мітинг проходить перед будинком Львівської обласної ради. Представники "Нашої України" виступають з балкона, який знаходиться на другому поверсі будинку.

"Усе проходить дуже організовано. Мітинг не заважає руху транспорту, і навіть ходить трамвай", - відзначили в прес-службі.

У своєму виступі Ющенко зазначив, що події в Донецьку, коли було зірвано з'їзд "Нашої України" – це "спроба розділити Україну на Захід і Схід".

На балконі облради, крім Ющенка, також стоять голова обласного штабу блоку Олійник, голова Львівської облради Сендак, народні депутати Тарасюк, Павленко, Плющ, Костенко, Стретович, Яворівський, а також Шкіль, який представляє блок Тимошенко.

У руках люди тримають символіку партій-учасників блоку "Наша Україна", а також партій "Собор" і "Батьківщина", які входять до БЮТ.

Петро Олійник повідомив, що рішення про перенесення форумі "Нашої України" на площу перед облрадою було ухвалено, оскільки на захід зібралося більше людей, ніж уміщує велотрек.

Читайте також:

ФОРУМ "НАШОЇ УКРАЇНИ" У ЛЬВОВІ ПОЧАВСЯ НА ВЕЛОТРЕЦІ, АЛЕ БЕЗ СВІТЛА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...