СДПУ(О) уже зібрала підписи проти Зінченка і чекає підписів опозиції

Четвер, 20 листопада 2003, 15:02
Фракція СДПУ(О) зібрала необхідні підписи своїх членів за відставку Олександра Зінченка з посади віце-спікера і чекає, що під цією ініціативою підпишуться інші фракції та групи.

Про це повідомив член фракції СДПУ(О) Нестор Шуфрич в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер, коментуючи заяву лідера фракції Леоніда Кравчука про припинення збору підписів за відставку Зінченка.

"Ми чекаємо підписи від інших фракцій, і не тільки від більшості", - сказав він.

Відповідаючи на питання, чи не пов'язане припинення з тим, що фракція передумала вимагати відставки Зінченка, Шуфрич нагадав, що, відповідно до регламенту Верховної Ради, для підтримки ініціативи про відставку керівної особи парламенту необхідно зібрати 150 підписів.

Оскільки у фракції СДПУ(О) немає такої кількості депутатів, то фракція сподівається на підтримку інших депутатів, відзначив він.

За словами Шуфрича, у ході розподілу керівних посад у Верховній Раді брали участь всі фракції і більшості, й опозицій.

"Логічно, щоб усі фракції дали нам свою частину підписів пропорційно квоті, яку вони одержали при розподілі", - відзначив депутат.

У той же час Шуфрич не уточнив, чи підписалися всі члени фракції СДПУ(О) за відставку Зінченка, додавши, що йому не відомо, щоб хтось з депутатів відмовився.

До фракції СДПУ(О) входить 36 депутатів.

Читайте також:

СДПУ(О) ПРИЗУПИНИЛА ВІДСТАВКУ ЗІНЧЕНКА, ЩОБ ПЕРЕВІРИТИ КОЛЕГ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...