Дочка Кучми займеться боротьбою зі СНІДом, а чоловік Пінчук надасть їй для цього свої канали

П'ятниця, 28 листопада 2003, 14:30
У переддень Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, 29 листопада, на телеканалах ICTV, Новий, СТБ і М1 стартує національна інформаційна кампанія "Зупинимо СНІД!", організована благодійним фондом "АнтиСНІД".

Це перша в Україні кампанія проти СНІДу, організована приватними особами з власної ініціативи і на свої кошти.

Фонд "АнтиСНІД" був заснований у 2003 році Оленою Франчук за підтримки її чоловіка, відомого промисловця і народного депутата Віктора Пінчука.

Основними задачами роботи організації є привернення уваги до проблеми ВІЛ/СНІДу, проведення інформаційно-освітніх кампаній, а також фінансування проектів, спрямованих на профілактику і лікування ВІЛ/СНІДу, викорінювання забобонів, припинення дискримінації людей, уражених цим вірусом.

"Головна мета інформаційної кампанії - досягти того, щоб люди перестали сприймати проблему СНІДу як чужу й далеку... Так ми хочемо підтримати й підсилити ті дії, що уже сьогодні починаються в боротьбі проти СНІДу", - говорить Франчук.

12 грудня при сприянні фонду "АнтиСНІД" у Національній опері відбудеться концерт всесвітньовідомих музикантів - Володимира Співакова і Джессі Норман.

Усі збори від концерту підуть у київський дитячий будинок "Берізка", у якому живуть ВІЛ-інфіковані діти.

День боротьби зі СНІДом відзначається 1 грудня.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування