Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко і Тимошенко оголошують репетицію виборів президента

Середа, 14 квітня 2004, 17:25
Лідери "Нашої України" Віктор Ющенко та БЮТ Юлія Тимошенко звернулися до мешканців Мукачевого із закликом підтримати на виборах міського голови депутата – члена фракції "Наша Україна" Віктора Балогу.

"Серед кандидатів є людина, яку ми добре знаємо вже впродовж кількох років і щиро поважаємо. Це – Віктор Балога. Він виявив себе не лише як професіонал, але й як щирий патріот Закарпаття та свого рідного міста – Мукачевого", – сказано у спільній заяві Ющенка і Тимошенко, розміщеній на сайті "Нашої України".

Вони зазначили, що "саме завдяки Віктору Балозі місто стало візитівкою Закарпаття, справжнім європейським центром".

Ющенко і Тимошенко стверджують, що для Балоги "проблеми людей завжди були на першому плані". "Тому ми переконані, що Віктор Балога повинен продовжити розпочату ним у 1998 році справу – покращити життя мукачівців".

Ющенко і Тимошенко закликала мешканців міста "відкинути все буденне й другорядне і, незалежно від політичних уподобань, конфесійної приналежності та національності, прийти 18 квітня на вибори міського голови Мукачевого та віддати свій голос за нашого колегу і справжнього народного мера Віктора Балогу".

"Від вашої позиції та активності залежить, чи вдасться владі сфальсифікувати вибори. Виборчий голос кожного мукачівця за Віктора Балогу буде передвісником нашої спільної перемоги на президентських виборах", – додали вони.

"Ми переконані, що найближчим часом весь український народ розпочне жити в новій Україні. Україні, де кожен відчує себе Людиною, а держава слугуватиме своєму народу. Наша доля – в наших руках!" – йдеться у зверненні, підписаному Віктором Ющенком та Юлією Тимошенко.


Читайте також:

НАШОУКРАЇНЦЯ БАЛОГУ ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ МЕРА МУКАЧЕВОГО

Балогу поновили кандидатом в мери

Балога – найреальніший претендент на перемогу в Мукачевому

ОБСЄ слідкуватиме за виборами в Мукачевому


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування