БАЛОГА З "НАШОЇ УКРАЇНИ" ПЕРЕМІГ У МУКАЧЕВОМУ, свідчить екзіт-пол

Неділя, 18 квітня 2004, 22:21
Кандидат від "Нашої України" Віктор Балога лідирує у боротьбі за посаду мера Мукачевого за результатами опитування виборців на виході з дільниць (екзіт-полів).

Екзіт-поли свідчать, що Віктор Балога набрав 62,4% голосів виборців. Його головний конкурент Ернест Нусер, якого підтримувала СДПУ(о), отримав 29,99% голосів.

Всі інші кандидати набрали менше 1%.

У день виборів у Мукачевому опитувався кожний 20 виборець. Загалом було опитано 1694 респондентів. Як стверджують соціологи, похибка вибірки складає менше 2%.

Екзіт-пол проводився консорціумом соціологічних та громадських організацій і фондів: "Демократичні ініціатив", Соціс, Київський міжнародний інститут соціології, "Соціальний моніторинг", Центр Разумкова і Комітет виборців.

Більшість опитаних вважали, що вибори проходили чесно – 63,8% виборців. 11,6% стверджували, що вибори відбувалися нечесно. Не відповіли на це питання 21,6%

Організатори екзіт-полу відзначають вищу явку, ніж було на попередніх виборах: зараз було заготовлено анкети, виходячи з явки на минулих виборах, однак їх не вистачило.

Офіційні результати виборів у Мукачевому поки не оголошені.

"Українська Правда", Мукачеве

Поїздка журналістів на вибори до Мукачевого організована за сприяння Комітету виборців України та Міжнародного фонду "Відродження"

Читайте також:

Якщо кандидат від СДПУ(о) програє в Мукачевому, він змириться

Шуфрич каже, що кандидат від Ющенка сам хотів зірвати вибори в Мукачевому

Родич Медведчука з групою "бритоголових" їздить по дільницях Мукачевого і "шантажує виборців"

"Нашоукраїнець" та соціаліст знялись з виборів у Мукачевому

БАЛОГУ НЕ ЗНЯЛИ З ВИБОРІВ ЗА ЗАЛЯКУВАННЯ - ХОЧА UMC КАЖЕ ПРО ІНШЕ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування