Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗІНЧЕНКО ПОПЕРЕДЖАЄ: КРІМ "НАЦИСТІВ" ПРОТИ ЮЩЕНКА ГОТУЮТЬ ЩЕ БАГАТО ПРОВОКАЦІЙ

Субота, 26 червня 2004, 20:36
Керівник виборчої кампанії Віктора Ющенка Олександр Зінченко попереджає про підготовку опонентами ряду провокацій проти лідера "Нашої України".

Про це Зінченко заявив у коментарі "Українській правді" у відповідь на проведення партією "УНА" мітингу під фашистською символікою на підтримку Ющенка.

"Це брудна і наперед спланована провокація проти Віктора Ющенка. Ні Віктор Ющенко, ні "Наша Україна" не мають жодного відношення до цієї події. Ми знали, що таке готується, і це неразова подія, готується ланцюг провокацій проти Ющенка", - сказав Зінченко.

За його словами, ця акція за участю "УНА" спланована "у владному таборі тими силами, які бояться перемоги Ющенка, і яких турбує не доля України, її громадян, а виключно збереження владних крісел".

"Ми знали наперед, на яких телеканалах вийде ця інформація. І розумній людині не складно визначити, хто стоїть за режисурою цих подій", - додав Зінченко.

"Той факт, що провокація відбувається за багато місяців до дня голосування, свідчить, що у когось здають нерви. Перемагає страх. Це свідчення слабкої позиції і лише додає упевненості, що ми переможемо, і переможемо переконливо", - сказав Зінченко.

Зінченко сказав, що не поділяє гасла мітингу "УНА": "Ми впевнені в тому, що переможемо у чесній боротьбі. Ми відкидаємо екстремізм і будь-які крайні дій, до яких удаються організатори, як засіб перемоги на виборах".

Зінченко заявив, що "ми доведемо до кожного громадянина, кожного українського дому своє бачення нової України і свою спроможність підвищити рівень життя кожного громадянина".

"Наша мета – в ході виборів досягти єдності. Те, що роблять опоненти – спроба роз'єднати українців. Ми не дамо їм цього зробити", – додав він.

Як відомо, у суботу в Києві відбувся так званий "парад" партії "УНА", очолюваної Едуардом Коваленком. На цьому заході під шовіністичні гасла було проголошено про підтримку Ющенка на виборах президента. Учасники мітингу несли прапори із символікою "SSS", а також скидала руку у нацистському вітанні.

Сюжети про цей захід вийшли на телеканалах, контрольованих Медведчуком – "Інтері" та "1+1".

За даними джерел "Української правди", ця ж організація "УНА" наступну провокацію готує на 4 липня, коли вона після початку виборчої кампанії "висуватиме" Ющенка в президенти.

"Українська Правда"

Читайте також:

УНА-провокатори з символікою SS хоче підтримати Ющенка і не виключає вуличні бої

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
21:22
Єврокомісар вважає, що вступ України в ЄС не спричинить значних фінансових проблем
Усі новини...