На фестивалі імені Азарова переміг фільм про Азарова

Вівторок, 29 червня 2004, 18:21
Журналіст Юрій Луканов організував та здобув перемогу на фестивалі одного фільму імені Миколи Азарова із стрічкою "Портрет мафії у жіночому інтер'єрі".

Фільм знято на основі останніх подій навколо видавничо-поліграфічного центру "Такі справи", повідомляє Інститут масової інформації.

"Головні ролі у фільмі виконали Сергій Данилов, голова видавничого і поліграфічного центру "Такі справи", у фільмі - хрещений батько, який дуже любить чистоту, а тому постійно відмиває брудні гроші", - зазначає кореспондент ІМІ.

"Також ролі виконували Олександр Данилов, генеральний директор "Таких справ" - рідний брат хрещеного батька, зрадник Батьківщини, Іван Лозовий - адвокат мафіозної родини, зрадник США , Олег Шиканов, співзасновник підприємства - вийшов на заслужений відпочинок, а також Людмила Жильцова, представник "кримінальної" родини у Вільнюсі", - додає він.

У якості призу журналіст Юрій Луканов отримав символічний чек на суму 196 900 млн. гривень від "Азаровбанку". Саме таку суму Державна податкова адміністрація України інкримінувала ВПЦ "Такі справи", звинувачуючи їх у відмиванні грошей.

За словами організатора конкурсу Луканова, він стане повноправним власником цих грошей за однієї умови – "він повинен знайти ці гроші, адже податківцям цього зробити свого часу так і не вдалося".

Як повідомляє кореспондент ІМІ, який був присутній на прем'єрі, у фільмі демонструвалась архівна зйомка візиту представників ДПА у червні 2002 року до офісу "Таких справ".

У супроводі хітів музичного гурту "Брати Гадюкіни", було продемонстровано незаконне відвідування видавництва співробітниками головного фіскального органу країни.

Автор фільму, коментуючи за кадром події, повідомив, що того часу, "Такі справи" було незаконно оштрафовано на понад 10. млн. гривень. Суд, що відбувся пізніше, не встановив у діяльності "Таких справ" порушень, а тому справу було закрито за відсутністю складу злочину.

На запитання журналістів, кому буде присвячено наступну кінороботу Юрія Луканова, журналіст відповів, що, мабуть, Віктору Ющенку.

Нагадаємо, що що 14 червня 2004 року була запланована перевірка ДПІ II дочірнього литовського підприємства “Видавниче, інформаційне та рекламне агентство “Такі справи”, що є співзасновником часопису "Такі справи плюс".

Завдяки втручанню колег цього вдалося уникнути, і ДПІ Шевченківського району Києва письмово повідомила видавництво "Такі справи", що оголошена раніше перевірка підприємства не проводитиметься.

Конфлікт між ДПА України і "Такими справами" стався в період передвиборної кампанії 2002 року, коли підприємство надрукувало книгу про Юлію Тимошенко "Невиконане замовлення". В час, коли податкова почала перевірку "Таких справ" ДПА очолював нинішній перший віце-премєр Микола Азаров.

Читайте також:

Податківці залишили в спокої видавця книги про Тимошенко

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
Усі новини...