ЗА ЮЩЕНКОМ ОРГАНІЗУВАЛИ СТЕЖЕННЯ

Вівторок, 10 серпня 2004, 14:13
Кандидат у президенти Віктор Ющенко заявляє, що за ним ведеться стеження.

У вівторок, коли Ющенко разом з прихильниками в рамках екологічної акції "Очистимо Україну від бруду" піднімалися на кримську вершину Ай-Петрі, його служба охорони та народні депутати помітили людей, які стежили за Ющенком.

За повідомленням прес-служби штабу Ющенка, "подібні дії заборонені законом, якщо немає на це відповідної санкції".

"Люди, які стежили за кандидатом у президенти України відмовилися говорити, що вони роблять і чому", - зазначає прес-служба. "Людина, яку затримали на місці стеження, мала при собі мікрофон направленої дії, підслуховуючі апарати, фото- і відеотехніку".

"Народні депутати викликали міліцію, яку змусили скласти відповідний протокол затримання на цю людину, аби зафіксувати факт несанкціонованого стеження за кандидатом у президенти України", - також ідеться у повідомленні.

Ющенко зазначив, що обов’язково звертатиметься з цього приводу до керівництва правоохоронних органів та СБУ, аби припинити незаконне стеження і дати пояснення, на яких підставах за ним шпигують.

У людини, яку затримали зі шпигунською апаратурою і яка стежила за Ющенком, працівники міліції виявили посвідчення співробітника МВС України.

Ющенко, коментуючи цю ситуацію, зазначив, що він і раніше знав, що за ним стежать, але йому вже набридло, що це робиться постійно. "А останнім часом подібні стеження стають все більш відвертішими і нахабнішими", - зауважив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...