Ющенко каже Януковичу, щоб його команда не діяла як на зоні

Субота, 7 серпня 2004, 15:04
У Бердянську Запорізької області кандидату в президенти Віктору Ющенку відмовили в оренді приміщення для прес-конференції.

Вона повинна була відбутися в редакції газети "Південна зоря", однак коли журналісти і Ющенко під'їхали до редакції, на них чекали зачинені на замок двері.

Як повідомляє персональний сайт Ющенка, таким чином було порушено договір, укладений між головним редактором газети Віктором Михайличенком та представництвом штабу Ющенка у Бердянську, укладеним 5 серпня.

Внаслідок цього конференція відбулася на вулиці. Коментуючи цей випадок, Ющенко заявив, що згідно з інформацією з його місцевого штабу, редактор зізнався, що вчора ввечері йому дзвонила "велика людина з Києва, а потім і представник місцевої влади".

Вони погрожували редакторові і вимагали не допустити проведення прес-конференції в приміщенні його газети.

Коментуючи провокації в п'ятницю, в яких були задіяні представники "Братства", Ющенко обурився тим, що влада, "відмовляючи нам у площах, водночас дає її молодчикам".

Він повідомив прізвище одного з організаторів молодчиків у Бердянську – це місцевий чиновник Пелих, який завідує справами в Бердянській міськраді. Ющенко запевнив, що "готовий говорити з такими людьми професійно, але вони не звикли до професійних розмов".

Ющенко назвав методи роботи влади, "методами, якими працюють бандити увечері в підворітнях".

"По цих випадках, по закритих дверях, по тих молодчиках, що вчора ходили по площі, ми бачимо, як веде свою кампанію влада і Янукович. Знає він про це чи ні, але він як глава уряду і як кандидат від влади безпосередньо відповідає за те, що чиниться на місцях. Це зона, яку пропонують суспільству і після 31 жовтня", - додав Ющенко.

Він назвав провокаторів людьми, "які заробляють свої 30 срібляників" і хочуть залякати громаду. "Але я нічого не боюся, я роблю свою справу, збираю найбільші майдани і площі", - запевнив Ющенко.

Ющенко також висловив упевненість у своїй перемозі 31 жовтня. "Ми не допустимо фальсифікації виборів. Влада не переможе", - наголосив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News