Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко викликають у Москву, до прокуратури. Вона дізналась про це з новин

Середа, 15 вересня 2004, 00:00
Головна військова прокуратура Росії через генпрокуратуру України викликала на допит колишнього керівника "Єдині енергосистеми України", екс-віце-прем'єра Юлію Тимошенко.

"У ході розслідування кримінальної справи щодо військових посадових осіб Центрального управління матеріальних ресурсів Міноборони РФ отримано докази одержання офіцерами цього управління хабарів від Тимошенко", - повідомив у середу представник ГВП.

За його словами, це підтверджується свідченнями цих офіцерів і інших свідків. "Слідство будуть цікавити її пояснення, щодо пред'явлених їй доказів", - повідомив він, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сама Юлія Тимошенко про виклик на допит у російську військову прокуратуру довідалася через "Інтерфакс"

Про це "Телекритиці" повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Нам не звикати до провокацій", - так, за словами Турчинова, прореагировала на це повідомлення Тимошенко. Він повідомив, що Тимошенко не одержувала офіційного запрошення на допит.

Він зазначив, що це повідомлення в російському агентстві однозначно пов'язано з виборчою кампанією в Україні.

"Для нас це не стало несподіванкою. Ми очікували провокацій, тому що під час зустрічі Путііна і Кучми в Криму вони домовилися про те, що Путін надасть "братерську" допомогу режимові Кучми для перемоги ставленика влади. Саме така допомога надається сьогодні Кучмі-Януковичу Російською Федерацією", - сказав Турчинов.

Він відзначив, що справі вже 9 років і чотири роки тому, коли Тимошенко працювала віце-прем'єр-міністром, російські прокурори зустрічалися з нею і питань не було.

На питання про те, чи поїде Тимошенко в Москву, Турчинов сказав, що в них "немає часу розважати ні українських, ні російських провокаторів".

За його словами, Тимошенко має намір далі займатися виборчою кампанією Ющенка. У ході кампанії вона бере участь у всіх публічних зустрічах у рамках кампанії кандидата в регіонах України. Зараз вона знаходиться в Києві.

У прес-службі Генпрокуратури "Телекритиці" повідомили, що нічого не знають про виклик Тимошенко на допит і висловили сумнів, чи може українська прокуратура допитувати Тимошенко по цій справі.

Як Вітренко конкуруватиме з Паоло Коельо, чому судимості Януковича більше не повинні лякати людей, що спільного між Катериною Чумаченко та Миколою Мельниченком, хто з кандидатів збирається забрати в Порошенка "5 канал", що сказала Ющенку його мама, за що Зінченко пропонує дякувати Медведчуку - читайте про це у розділі "Української правди", присвяченому виборам президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування