ПРОТИ ТИМОШЕНКО ГОТУЮТЬ ТЕРАКТ І ВОНА ОБІЦЯЄ ВІДСТРІЛЮВАТИСЯ

Понеділок, 20 вересня 2004, 12:19
Юлія Тимошенко заявляє про те, що має інформацію про "терористичний акт, що готується проти неї", з метою вивозу її до Росії.

"Домовленість про заходи, що зараз застосовуються" до неї Головною військовою прокуратурою РФ, "досягнута в Криму між президентами Леонідом Кучмою і Володимиром Путіним", заявила Тимошенко журналістам у понеділок у Києві.

За її словами, це робиться "для того, щоб знищити тих людей, які сьогодні можуть працювати на єдину перемогу кандидата в президенти Віктора Ющенка".

За словами Тимошенко, два дні тому їй стали відомі подробиці досягнутої домовленості: "хто виконує цю домовленість на території України, і як вона буде виконуватися".

Зокрема, як стверджує Тимошенко, "головним куратором процесу є перший заступник глави Служби безпеки України Володимир Сацюк".

"Він веде наради на цю тему і дає вказівки. Геннадій Васильєв (генпрокурор), Генеральна прокуратура - у нього в повному підряді і виконують усі доручення в тіньовому режимі - це неофіційне доручення".

"Звітують вони обоє Віктору Медведчуку в адміністрації президента", - стверджує лідер БЮТ.

Тимошенко наголошує, що мета цих дій - змусити її приїхати в Росію на допит.

"Якщо в мене не вистачить розуму, і я туди поїду, вони хочуть затримати мене й ізолювати від політичних процесів в Україні, і навряд чи я колись повернуся", - підкреслила вона.

Тимошенко заявила, що не одержувала і не одержить у майбутньому ніяких повісток для виклику на допит у ГВП РФ.

У зв'язку з цим вона додала, що якщо вона до 21 вересня не одержить повістку і не з'явиться у Військову прокуратуру РФ, "вони запланували зробити терористичний акт і вивезти мене насильно".

З цією метою, стверджує лідер блоку, створюється спеціальна група.

"Я хочу попередити Сацюка й усіх, кому він доручає ці дії, що я не маю намірів здаватися. Якщо дійде до крайніх мір, і вони будуть штурмувати квартиру або створювати засідки на вулицях, я на законних підставах володію мисливською зброєю і зайців, які будуть мене оточувати, буду розстрілювати", - сказала вона.

За словами Тимошенко, серед працівників СБУ є люди, які "акуратно і документовано" повідомляють про всі заплановані заходи.

"Мені не зрозуміло, чому президент великої країни Володимир Володимирович Путін при таких дивних обставинах став подільником усіх наших хлопців, які втілюють криміналитет, і які кримінальним способом хочуть одержати владу. Я з повагою ставлюся до Росії, і мені хотілося б вірити, що президент Росії - гідна людина, вона не буде співучасником цих брудних замовлень", - заявила Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Тимошенко будуть намагатись силоміць вивезти до Москви. За 500 доларів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...