НА МАЙДАНІ В КИЄВІ СВЯТКУЮТЬ ПЕРЕМОГУ ЮЩЕНКА

Неділя, 21 листопада 2004, 20:35
На Майдані Незалежності в Києві увечері проходить масовий мітинг, де святкують перемогу Віктора Ющенка.

Люди заповнили Хрещатик та площу з боку стели Незалежності. Люди тримають прапори "Пори", Український та Білоруський національні прапори (біло-червоно-білий).

Також люди тримають гасла "Вся Україна з нами", "Армія за Ющенка", "Злочинців –за грати, нас не залякати!", "Ківалов, купи рахівниці" та інші.

Координатор акції Володимир Філенко оцінив число присутніх у 50 тисяч осіб.

Вже виступили Марія Бурмака, Тарас Петриненко, артист Анатолій Пономаренко.

За словами Філенка, очікуються виступи Святослава Вакарчука, групи "Тартак".

На великих екранах транслюються результати екзит-полу КМІС і центру Разумкова, де перевага Ющенка понад 10%. Цифри були зустрінуті людьми оваціями і скандуванням "Ющенко!".

Також на мітингу виступив Олександр Зінченко, керівник кампанії Ющенка. Його слова транслювалися по "5 каналу" – він закликав людей прийти на виборчі дільниці і контролювати підрахунок голосів.

На мітингу також виступив довірена особа Ющенка Микола Томенко, який заявив, що
В неділю відбулася найважливіша подія, на яку чекали 14 років.

"Кілька десятків людей переконували нас постійно, що Україна – це країни, де бабло перемагає добро. Сьогодні всі довели, що в цій державі, в якій ми живемо, добро може перемогти і бабло, і зло", - сказав він.

Томенко також заявив, що "не існує жодної соціологічної кампанії, яка має власну гідність і честь, яка б не визнала перемоги Ющенка".

Він також сказав, що "влада придумала в ефірі назви неіснуючих структур, для того, щоб показати, що перемоги Ющенка немає" (на провладних каналах було оприлюднено дані екзит-полу, проведеного невідомою кампанією "Соціальні перспективи").

Томенко також закликав присутніх "підтримали морально десятки тисяч людей, які більше як на 32-ох тисячах дільниць доводять нашу перемогу, переконують куплених і обдурених членів комісій і бандитів, які намагаються зірвати виборців". "Ми мусимо бути з ними, де юридично підтверджується наша перемога", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...