ЖУРНАЛІСТИ ЗАКЛИКАЮТЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СТРАЙКУ

Вівторок, 23 листопада 2004, 12:14
Звернення Комітету Незалежної медіа-профспілки України

Колеги!

Сьогодні народ України протестує проти фальсифікації виборів, а влада робить все, щоб люди не довідалися правду про події, що відбуваються в країні. Нашу професійну свободу - повідомляти людям новини - хочуть втопити в неправді, залякати погрозами, підкупити обіцянками.

Від нас із вами залежить майбутнє України. Наше головне завдання сьогодні - зробити все можливе, щоб у газетах, на радіо й телебаченні були чесні й об'єктивні новини. Чиніть опір неправді й брехні, домагайтеся виходу чесних новин!

Тільки у випадках, коли немає ніякої можливості виконувати наш професійний обов’язок на робочих місцях - ми закликаємо Вас приєднатися до ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОГО СТРАЙКУ!

Це наше право, дане Конституцією й Законами України, дане НАРОДОМ і НАШОЮ СОВІСТЮ!

Якщо у Вас особисто немає можливості для відкритого протесту, під будь-яким приводом не виходьте на роботу, беріть відпустки, беріть лікарняні листи, робіть все можливе, щоб не брати участь в обмані своїх громадян.

Повідомляйте про всі випадки цензури, тиску або погроз за телефонами 8-800-50-165-50. Звертайтеся за допомогою в регіональні організації Незалежної медіа-профспілки України або Національного союзу журналістів України. Ми будемо робити все, щоб захистити Ваші права.

Комітет НМПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування