КИСЕЛЬОВА НЕ ЗВІЛЬНИЛИ. ICTV І ДАЛІ ПРАЦЮВАТИМЕ ПО ТЕМНИКУ?

Понеділок, 29 листопада 2004, 11:35
Генеральний директор телекомпанії ICTV Олександр Богуцький спростовує інформацію про "відсторонення" головного редактора інформаційної служби телекомпанії ICTV Дмитра Кисельова від керівництва новинами.

Про це йдеться в офіційному повідомленні, підписаному Богуцьким і переданому агентству УНІАН.

"На сьогодні Кисельов залишається єдиним керівником всього інформаційного виробництва на ICTV, з усіма повноваженнями", - говориться в повідомленні.

"Заступник головного редактора інформаційної служби Олександр Семирядченко, за його посадовими обов'язками, дійсно безпосередньо опікується новинами на телеканалі, однак така практика триває вже два з половиною роки, а не запроваджена сьогодні", зазначив Богуцький.

Телекомпанія ICTV розцінює поширену інформацію про відсторонення Кисельова від керівництва новинами "свідомим обманом і формою тиску на журналістський колектив".

Спростування з’явилося через півдня після того як прес-служба Незалежної медіа-профспілки повідомила, що головний редактор телеканалу ICTV Дмитро Кисельов відсторонений від керівництва новостнійними випусками телекомпанії.

За її даними про це Богуцький повідомив журналістам на літучці у понеділок.

"За словами Богуцького, Кисельов буде координувати виробництво програм дискусійного жанру", повідомляла Київська незалежна медіа-профспілка.

За її даними, у п’ятницю журналісти на зустрічі з Богуцьким висловили недовіру Кисельову, заявивши, що він викривляє новинні випуски.

Новини на ICTV начебто мав би курувати заступник головного редактора служби інформації телеканалу Олександр Семирядченко.

Журналісти ICTV були серед ініціаторів журналістського руху за професійні стандарти, з якого в кінці жовтня почалося звільнення центральних телеканалів від цензури.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування