ТИМОШЕНКО ПОКАЗАЛА ТРИ ПАЛЬЦІ і готова змінити прізвище на Ющенко

Неділя, 26 грудня 2004, 18:32
Юлія Тимошенко прогнозує, що Віктор Ющенко переможе на виборах президента з відривом три мільйони голосів.

"Так смирно і гарно йдуть вибори, що особливих новин для вас немає. І я як психотерапевт можу сказати: все буде гаразд", - сказала вона на прес-конференції в штабі Ющенка.

Тимошенко зазначила, що згідно із законом, не може ні за кого агітувати, але оприлюднила свій прогноз: вона підняла три пальці вгору і сказала, що таким буде розрив між Ющенком і Януковичем.

"Це не в процентах, це в мільйонах голосів", - додала Тимошенко.

За словами Тимошенко, перед початком прес-конференції вона відвідала три тоталізатори. "На Януковича жодної копійки ніхто не поставив".

За словами Тимошенко, залишилися "лічені дні, і Віктор Андрійович прийме присягу президента".

І хоча, за прогнозом Тимошенко, штаб Януковича готує "чисельну кількість подань до суду, але не буде рішень, які поколивають вибір народу".

Щодо обмежень для інвалідів 2, 3 та 4 групи, яким рішенням Конституційного суду тільки в суботу повернули право голосувати на дому, Тимошенко сказала: "Якби я була лежачим хворим, то я б на руках у коханого чоловіка дісталася б до дільниці та проголосувала".

Говорячи про своє місце після перемоги Ющенка, Тимошенко зазначила:

"Мені подобаються слова політолога Небоженка, який сказав, що навіть якщо Тимошенко призначили головою комісії з охорони історичних пам’яток, це буде ключове місце в реформуванні України".

"Перед підписанням коаліційної угоди з Віктором Ющенком у нас були формалізовані зобов’язання. Сподіваюся, ми всі зобов’язання виконаємо", - сказала Тимошенко.

На питання, чи стане Тимошенко президентом після Ющенка, вона сказала: "10 років – це чималий період, треба дожити... Я переконана, що Ющенко буде правити два терміни, бо не думаю, що щось розчаровуватиме людей в ньому".

"Ці роки я буду поруч. В якій якості, чи в уряді – ми домовимося".

Тимошенко прийшла на прес-конференцію у чорному светрі з помаранчевим малюнком. На рукавах светру був напис великими літерами "Revolution".

Одна із закордонних журналісток помилкова звернулася до Тимошенко словами "Добрий день, пані Ющенко!".

Тимошенко віджартувалася: "Дякую, я поки ще Тимошенко. Я для нашої спільної справи готова..."

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування