У Тимошенко не було вихідних. У її кабінеті стоїть розкладачка

Понеділок, 11 квітня 2005, 20:39
З моменту, як прем'єр-міністр Юлія Тимошенко одержала цю посаду, у неї не було жодного вихідного, а в її кабінеті стоїть похідне ліжко.

Так пише французька газета "Liberation" в статті "Україна за помахом руки і поглядом Юлії", переклад якої приводить Іносмі.

"На щоках у неї виступили червоні плями, що видають втому після зборів, на яких вона головувала з самого ранку. Проте зачіска - товста білява коса, що оточує її миле лялькове личко, - залишається бездоганною", - створює газета портрет українського прем'єра.

"Пряма і мініатюрна, на високих підборах, в білому піджаці і чорних колготках, 44-річна Юлія Тимошенко, натхненник української помаранчевої революції, ставши прем'єр-міністром, вже задала уряду свій ритм: енергійний, швидкий, без простоїв", - додає видання.

Газета відзначає надзвичайну працездатність Тимошенко. "Я завжди багато працювала, - говорить вона тихим, добре поставленим голосом, - але тут я на вищій точці. Доводиться вкладати немало сил, щоб оздоровити організм України", - цитує "Liberation".

"З моменту вступу на посаду, 4 лютого, у Юлії Тимошенко не було жодного вихідного. 23 березня, коли вона відстоювала перед депутатами свій бюджет, вона заснула на місці. У її кабінеті встановлено похідне ліжко. Величезна будівля сталінської споруди ще не знала подібного кипіння", - пише видання.

Газета називає дует Ющенка-Тимошенко "ідеальним тандемом".

"Голова держави об'їжджає світ, щоб просувати вперед завдання України. ..Будучи прагматиком, він представляє поміркований погляд на реформи. Його прем'єр-міністр, суперечки з якою часом набувають вельми гострий характер, показує приклад більшої непохитності", - зазначає Liberation.

Видання зауважує, що мріюча про президентське крісло Тимошенко "має цінний досвід, як у владі, так і в бізнесі". Газета згадує про її "помітну роботу" віце-прем'єра і те, що свого часу Тимошенко була "найбагатшою людиною в газовій галузі".

"Liberation" відзначає, що свою наступну битву вона збирається направити проти олігархів.

"Ці клани, що обертаються навколо Кучми, одержали колосальні переваги і поділили між собою багатства країни. Обікравши 50 мільйонів українців, ці люди тепер повинні будуть грати за правилами або виїхати за кордон, але я не впевнена, що там потерплять їх дії", - резюмує Тимошенко.

Наприкінці статті автор відзначає, що надзвичайна працездатність Тимошенко поєднується з е незвичайною жіночністю.

"Якщо ти справжня жінка, ти зумієш поєднувати активну роботу і жіночність", - запевняє прем'єр-міністр, яка не соромиться пускати в хід власний шарм не тільки перед депутатами, що відчувають спокусу перед її мереживними рукавами, але і перед російським президентом Володимиром Путіним, який, кажуть, нею зачарований", пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування