Медведчук може піти на вибори з Тимошенко

Четвер, 14 квітня 2005, 17:10
Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук не виключає можливості йти на вибори до парламенту в блоці не тільки з Віктором Януковичем, але й з Юлією Тимошенко.

Таку думку Медведчук висловив в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні".

"До теми створення блоку доцільніше повернутися перед виборами - в кінці цього року, оскільки найближчим часом багато що може відбутися: вступлять в дію зміни в Конституцію, врешті-решт просто може змінитися політичний "ландшафт" - одні гравці відійдуть в тінь, інші, навпаки, опиняться на передньому плані", - відзначив Медведчук.

"Я, наприклад, абсолютно не виключаю, що на вибори 2006 року ми підемо в блоці не тільки з Віктором Януковичем, але й з Юлією Тимошенко", - додав лідер СДПУ(о).

На питання, наскільки серйозна ця відповідь, Медведчук сказав: "Повірте, Юлія Володимирівна - найзагадковіший і непередбачуваний гравець української політики".

Лідер СДПУ(о) ще раз розкритикував дії нової влади як в економічній сфері, так і в зовнішній політиці.

Медведчук нагадав, як в минулі роки, коли складалася аналогічна ситуація на ринку нафтопродуктів і росли ціни на продукти харчування, а "уряд Віктора Януковича намагався вирівняти ситуацію за допомогою договорів між Кабміном і нафтотрейдерами, скільки було із цього приводу гнівних коментарів з боку "Нашої України" і БЮТ!"

"Тепер же один з віце-прем'єрів, який ніколи не був відомий як знавець економіки, називає ситуацію "змовою олігархів" і "спробою контрреволюції".

Міністр фінансів пояснює, що "інфляція викликана зростанням цін на м'ясо", хоча економіст-першокурсник знає, що зростання цін - наслідок інфляції, але вже ніяк не навпаки", - додав він.

"Я нічого проти президента і його соратників не маю і, не будь ми політиками, цілком можливо, з деякими членами цієї команди міг би підтримувати просто хороші людські стосунки", - вважає Медведчук.

"Проте, якщо вже ми говоримо про державне управління, то впродовж багатьох років видно, що більшість "помаранчевих" - популісти класичного типу, які уміють красиво говорити і викривати, але не здатні на творення у масштабі всієї країни", - підкреслив лідер СДПУ(о).

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...