Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати блокували парламент, засідання закрито достроково

Вівторок, 19 квітня 2005, 19:05
Пленарне засідання парламенту у вівторок було достроково закрито у зв'язку із блокуванням роботи фракціями СДПУ(о) і "Регіони України".

Перед закриттям пленарного засідання перший віце-спікер Адам Мартинюк поставив на голосування в пакеті питання про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів порушення прав і свобод громадян, а також про звіт тимчасової слідчої комісії з розслідування справи Георгія Гонгадзе.

Незважаючи на те, що більшість депутатів раніше заявляли, що підтримають ці два питання при пакетному голосуванні, за нього проголосувало тільки 30 депутатів.

Нагадаємо, що з самого ранку фракції СДПУ(о) і "Регіони України" заблокували роботу парламенту, вимагаючи створити комісію, яка б вивчила обставини затримки Бориса Колесникова.

Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук заявив, що зрив голосування пов'язаний з "політичним протистоянням", оскільки "нинішні провладні фракції" категорично відмовляються голосувати за створення слідчої комісії зі справи Бориса Колесникова.

За словами ж голови парламентської комісії Григорія Омельченка, звіт у справі Георгія Гонгадзе не відбувся, тому що його не бажали почути багато високопосадовців.

ЛIГАБiзнесIнформ

Читайте також:

Звіт по Гонгадзе не відбувся, бо там просять звільнити Литвина?

СДПУ(о) дорівняла Колесникова до Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування