Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пінчук і Ахметов перемогли у справі "Криворіжсталі"?

Четвер, 21 квітня 2005, 22:47
Адвокати власників "Криворіжсталі" заявляють, що Печерський райсуд ухвалив рішення, яким знову визнав законною купівлю підприємства холдингу Пінчука-Ахметова.

Як говориться в прес-релізі "Інвестиційно-металургійного союза", 21 квітня Печерський райсуд переглянув і скасував своє визначення від 17 лютого 2005 за знов відкритими обставинами.

Таким чином, відновлена дія всіх судових інстанцій у цій справі, у тому числі і визначення Верховного суду від 27 грудня 2004 про законність приватизації "Криворіжсталі".

Холдинг Пінчука-Ахметова нагадує, що раніше Печерський райсуд Києва своїм визначенням від 17 лютого 2005 визнав таким, що втратили силу, своє ж рішення про законність приватизації "Криворіжсталі" від 25 серпня 2004 року.

Сергій Власенко, адвокат консорціуму "Інвестиційно-металургійного союзу", заявив, що "на сьогоднішній день всі судові інстанції, включаючи Верховний суд, підтвердили законність приватизації ВАТ "Криворіжсталь".

"Таким чином, у Господарського суду Києва, який розглядає аналогічну справу, немає іншого виходу, крім того, як, грунтуючись на позиції Верховного суду, ухвалити аналогічне рішення. Все інші дії Господарського суду Києва суперечитимуть чинному законодавству України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування