Син Ющенка заробляє символікою помаранчевої революції?

Понеділок, 1 серпня 2005, 16:41

Син президента Віктора Ющенка - Андрій володіє авторськими правами на політичні бренди "помаранчевої революції", стверджує перший заступник глави Державної податкової адміністрації України Микола Катеринчук.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на "Кореспондент".

"Андрій Ющенко має авторські права на всі політичні бренди, які використалися під час "помаранчевої революції". Це до того, що хтось намагається рахувати дохідну частину бюджету Андрія Ющенка", - заявив Катеринчук.

На його думку, скандал навколо сина президента створений штучно. "Це практична провокація", - сказав перший заступник голови ДПА. Разом з тим, він висловив переконання, що реакція Ющенка при спілкуванні з журналістами могла б бути іншою.

Раніше "Українська правда" розмістила публікації, у яких повідомила про користування 19-літнім Андрієм автомобілем і мобільним телефоном престижної марки, послугами недержавної охоронної служби й відвідуваннях дорогих ресторанів.

Публікації викликали скандал і дискусію в пресі, а також емоційна заяву президента Ющенка.

За словами Ющенка, мобільний телефон він одержав у подарунок від друга, а автомобіль узятий в оренду. Президент також заявив, що його син, будучи студентом, також працює в консалтинговій фірмі, а зароблених коштів йому вистачає на утримання охорони, оренду машини. При цьому Ющенко не назвав фірму.

Катеринчук у ході передвиборчої компанії в 2004 році був представником Ющенка в Центвиборчкомі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News