Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко питає, чи бив Третьяков охоронця в обличчя і чи хоче Мартиненко символ революції

Середа, 7 вересня 2005, 14:20

Колишній держсекретар Олександр Зінченко назвав дії "Народного Союзу Наша Україна" некоректними.

"Така провідна політична сила, яка визначає, з ким мати справу, а з ким не мати, висловлюється некоректно, даючи такі рекомендації", - заявив Зінченко у середу в Києві на засіданні "круглого столу" на тему "Чи потрібний Україні державний секретар".

"Така порада - вона мені дуже нагадує 1937 рік", - вважає він, - "Це мене дивує", - цитує Зінченко "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, у вівторок "Народний Союз Наша Україна" попередив усі політичні сили, що будь-яке співробітництво із Зінченком унеможливить їхні відносини з НСНУ.

Тим часом, напередодні ввечері Зінченко в ефірі телеканалу "Тоніс" висловив готовність давати свідчення під час судового розгляду його обвинувачень на адресу низки вищих посадових осіб, повідомляє "Ліга Бізнесінформ".

Він відзначив, що ці політики сподіваються на розгляд справи в підконтрольному їм суді, але, за його словами, "здійснити їм цей сценарій не вдасться".

Також в ефірі колишній чиновник поставив низку запитань голові РНБОУ Петру Порошенку, лідерові фракції "Наша Україна" Миколі Мартиненку і першому помічникові президента України Олександру Третьякову.

Зокрема, він хотів довідатися в Порошенка, як той виявився в списку найбагатших людей Східної Європи за версією польського щотижневика "Wprost".

У Мартиненка Зінченко запитав: "Чи правда, що ви претендуєте на об'єкт у центрі Києва, що є символом помаранчевої революції?".

Звертаючись до Третьякова, Зінченко поставив запитання: "Чи правда, що у відповідь на прохання працівника державної охорони показати посвідчення, ви вдарили його в обличчя?".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування