ТИМОШЕНКО НЕ ОБ'ЄДНАЄТЬСЯ З ЮЩЕНКОМ НА ВИБОРАХ

Неділя, 27 листопада 2005, 12:21

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко не бачить сенсу об'єднуватися з політичною силою Віктора Ющенка на парламентських виборах 2006 року.

Про це вона сказала в інтерв'ю радіостанції "Ехо Москви" у суботу.

"Напевно, недоцільно сьогодні об'єднуватися, тому що сьогодні не президентські вибори, і немає такої дилеми - об'єднатися і перемогти", - сказала Тимошенко.

Вона відзначила, що парламентські вибори "передбачають можливість об'єднання після виборів".

Що ж стосується самих виборів, то, за словами Тимошенко, вона не вважає Ющенка своїм конкурентом.

"Ми вже обрали Віктора Ющенка президентом країни, і тому немає сьогодні ніякої необхідності нам конкурувати", - відзначила вона.

"А от дійсно конкурувати по-справжньому буде наш блок із блоком Януковича. І в залежності від того, хто з наших політичних сил набере більше голосів на виборах, у залежності від цього і буде формуватися більшість", - сказала Тимошенко.

У той же час, вона відкинула версію, що у випадку перемоги на виборах політичної сили Віктора Януковича Ющенко створить коаліцію з ним.

"Віктор Андрійович зробив дуже вагомий крок, він підписав меморандум з Віктором Януковичем. І це, звичайно ж, привело до значного падіння його авторитету серед тих людей, які за нього голосували", - сказала Тимошенко.

"Тому, скоріше за все, після виборів і після того як буде обрано новий парламент, союзи будуть більш природними. Тобто ті, які сумісні в очікуваннях людей. І, напевно, дуже актуальним буде саме об'єднання наших двох політичних сил. Думаю, президент після виборів повернеться до нашого союзу", - вважає вона.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...