Тимошенко думає, що дітей в Макдональдс замість неї запрошував Ющенко?

Понеділок, 28 листопада 2005, 16:32

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що розповсюдження фальшивих запрошень від імені Тимошенко до участі у святковій акції "Макдональдс" є "брудною політичною технологією".

"У фальшивках з символікою партії "Батьківщина" та торгового знаку "Макдональдс" містилася відверта брехня, що начебто 27 листопада на честь дня народження Тимошенко в ресторані швидкого харчування буде проводитися акція, під час якої можна отримати безкоштовне меню", - сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.

БЮТ розцінює здійснену провокацію "як спробу підірвати лідерські позиції" їхньої політичної сили на парламентських виборах-2006.

"БЮТ заявляє рішучий протест проти застосування чорних ПР-технологій і вимагає від правоохоронних органів знайти замовників та виконавців брутальної провокації", - сказано у повідомленні.

Прес-служба також звертає увагу, що "автори фальшивки не погребували жодними етичними принципами, цинічно обдуривши дітей, які належать до основної категорії відвідувачів "Макдональдс".

"Організована інформаційна диверсія покладає моральну відповідальність на нинішню владу за виявлення замовників і виконавців провокації та попередження випадків застосування чорних технологій взагалі", - йдеться також у повідоленні.

Представники БЮТ заявляють, що володіють "власними можливостями для виявлення авторів фальшивки", і у разі, якщо правоохоронні органи блокуватимуть розслідування, готові оприлюднити наявну у них інформацію, "яка вже сьогодні дає підстави вважати, що замовники провокації знаходяться в колі тих політичних сил, які активно виступають за підписання "декларації про чесні вибори".

Як повідомляє УНІАН, раніше киянам було розіслано кольорові листівки з використанням символіки партії "Батьківщина" і торгового знаку "Макдональдс" про проведення 27 листопада святкової акції на честь дня народження Тимошенко, під час якої кожен міг би отримати безкоштовне "Біг Тейсті" меню.

У листівці також йшлося, що акція проводиться в усіх ресторанах "Макдональдс" міста Києва. Усіх користувачів послуги "Мак Драйв" чекає 50-відсоткова знижка. "Приходь! Тебе чекає незабутнє враження від "Макдональдс", зазначається в листівці.

Також у ній цитуються нібито слова Тимошенко: "Я зі сльозами на очах згадую ті мамині бутерброди, які вона дбайливо складала в мій шкільний портфель. І я рада, що для мільйонів українських дітей такою мамою став ресторан "Макдональдс".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування