КЛИЧКО ЗАЛИШИВ БОКС. І піде в мери Києва?

Середа, 9 листопада 2005, 11:47

Чемпіон світу з боксу Віталій Кличко в середу заявив про завершення боксерської кар'єри і відхід з великого спорту, повідомляє офіційний сайт братів Кличків.

Це рішення боксер прийняв після медичного обстеження та термінової хірургічної операції, що була проведена директором відділення спортивної медицини клініки "Kerlan-Jobe", Інгвуд, Каліфорнія, доктором Нілом Трейджем. Під час операції Віталію було трансплантовано ушкоджену хрестоподібну зв'язку.

"Останнім часом я більше боровся не із суперниками, а із власними травмами", - заявив Віталій Кличко. –"Складне рішення про відхід зі спорту я прийняв на вершині боксерської кар'єри і передаю чемпіонський пояс до рук Всесвітньої Боксерської Ради", - заявив боксер.

Як відомо, після травми коліна на минулому тижні Кличко заявив, що не зможе боксувати з Рахманом, бій з яким було призначено на 12 листопада.

WBC, титулом чемпіона якої володіє Кличко-старший, пішло назустріч боксеру і перенесло його бій з Рахманом.

На професіональному рингу Кличко провів 37 боїв, у 35 вигравши та два поєдинки програв. На любительському рингу Віталій Кличко був срібним призером першості світу.

Навесні нинішнього року в Києві з'явилися чутки, що Віталій Кличко буде балотуватися на мера Києва. Нещодавно ця інформація отримала підтвердження з неофіційних, але достовірних джерел.

На даний момент мером Києва є Олександр Омельченко, якого брати підтримували у 2002 році. На виборах президента України 2004 року Клички підтримали Віктора Ющенка.

Сайт Чемпіон

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування