Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко готовий поцілувати руку тому, хто знайде погане на нього

Середа, 9 листопада 2005, 14:21

Голова правління НАК "Нафтогаз Україна" Олексій Івченко спростовує чутки про свою можливу відставку.

"Мене знімали журналісти, починаючи з другого дня мого призначення. Тому на всі казки з перекладачем, зі зняттям я буду відповідати, як відповідають в Одесі: не дочекаються. Я не збираюся нікуди йти", - заявив Івченко в середу в Києві.

"Якщо ви зможете назвати хоча б один показник, який "Нафтогаз" провалив під час мого керівництва, тоді я вам поцілую ручку і напишу вам заяву про свою відставку", - заявив він, відзначивши, що "на сьогоднішній день, крім позитивних показників, у "Нафтогазу" нічого нема".

Він також розцінив як чорний піар заяву про те, що йому нібито відмовили в туркменській візі. "Звичайно ж, це чорний піар, хіба ви цього не розумієте?", - сказав він.

"Ви ж бачили, як тільки було озвучено, що мені не дали візу, потім відразу ця інформація пропала. Розумієте чому? Тому що навіть з чорним піаром не вміють працювати", - заявив Івченко, підкресливши, що йому не потрібна віза в Туркменістан, оскільки він є власником дипломатичного паспорта.

Раніше повідомилося, що після візиту Івченка в Ашхабад у жовтні посольство Туркменістану відмовилося надати йому візу для наступної поїздки в цю країну.

Івченка було призначено першим заступником міністра палива й енергетики України - головою правління "Нафтогазу України" на початку березня 2005 року.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування