Верховна Рада дозволила використати зброю Кремля

Четвер, 15 грудня 2005, 10:45

Верховна Рада ухвалила постанову про запрошення місії спостерігачів СНД на парламентські вибори 2006 року.

Відповідну постанову підтримали фракції Регіонів України, Комуністів, фракція Народної партії, СДПУ(о), фракція Блоку Литвина, Єдина Україна. Усього за постанову проголосували 243 депутати.

Постановою Верховна Рада доручила спікеру Верховної Ради Володимиру Литвину надіслати спеціальне запрошення спостерігачам від місії СНД на вибори, а ЦВК забезпечити їхню акредитацію.

"Тепер всі побачили позицію нової влади. Це спроба зробити адмінресурс. Це неподобство - запрошувати одних і не запрошувати інших. Це справжня демократія Ющенка і його команди", - заявив "регіонал" Стоян, коментуючи те, що постанову не підтримали "помаранчеві" фракції.

Натомість Василь Надрага зазначив, що немає теми для емоцій, зважаючи на те, що президент запросив усіх, хто хоче спостерігати.

У свою чергу "нашоукраїнець" Борис Безпалий відзначив, що таке "питання належить до компетентності ЦВК".

"Якщо ви намагаєтесь вказати ЦВК кого запросити, раніше ви говорили кого оголосити президентом. Завтра надішлете список депутатів", - зазначив він.

У свою чергу Мартинюк зазначив: "Я думаю, ви вчинили правильно, хай спостерігають. Їхні висновки на рішення ЦВК не впливають".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування