РОСІЯ ЗАКРИЛА СПРАВУ ПРОТИ ТИМОШЕНКО

Понеділок, 26 грудня 2005, 09:11

Головна військова прокуратура РФ припинила кримінальну справу проти Юлії Тимошенко у зв'язку із закінченням строку давності.

"Сьогодні Головною військовою прокуратурою припинено кримінальну справу щодо колишнього керівника Промислово-фінансової корпорації "Єдині енергетичні системи України Юлії Тимошенко", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Генпрокуратури РФ.

"Таке рішення ухвалено слідством на підставі статті 24 Кримінально-процесуального кодексу Російської Федерації у зв'язку із закінченням строку давності карного переслідування", - відзначається в документі.

Тимошенко обвинувачувалася в тому, що у вересні-листопаді 1996 року організувала через посередника кількаразову передачу хабарів декільком посадовим особам Центрального управління матеріальних ресурсів і зовнішньоекономічних зв'язків і Центрального організаційно-планового управління Міноборони Росії за завищення цін на матеріально-технічні ресурси, що поставляються для Збройних сил РФ, нагадали в Генпрокуратурі.

"Відповідно до вимог російського карно-процесуального законодавства Тимошенко погодилася з припиненням щодо неї кримінальної справи у зв'язку із закінченням строку давнини", - говориться в прес-релізі.

РІА Ноовості

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування