Литвина хотіли заляпати грязюкою

Вівторок, 24 січня 2006, 10:06

Чернівецька облорганізація Народної партії спростовує заяву екс-заступника голови партосередку Володимира Дарчука про перехід 2 тисяч партійців до Соцпартії.

Зокрема, виконком Чернівецької облорганізації НП зазначив, що заява екс-заступника голови облорганізації Народної партії Дарчука "є його особистою позицією, що не підтримується партійцями".

Також керівництво облорганізації вважає, що заява Дарчука викликана "можливим виключенням його з лав партії за недобросовісне виконання партійних доручень".

"Володимир Дарчук відомий у краї як людина, яку постійно використовують різні політичні сили в своїх корпоративних інтересах", - заявив виконком облорганізації.

За його словами, "поява інформації такого характеру викликана, в першу чергу, суттєвим зростанням лав Народної партії в області, за останні два місяці до лав партії вступило понад 10 тисяч буковинців, рейтинг партії постійно зростає і, за даними останніх соціологічних досліджень незалежних експертів, становить 12,5 відсотків".

"Народники" Буковини заявляють, що сприймають таку інформацію в ЗМІ, як "цілеспрямовану PR-кампанію, направлену на дискредитацію лідера Блоку Володимира Литвина та позитивного іміджу політичної сили, яку він представляє, що викликає справедливе обурення рядових членів партії".

Керівництво облорганізації НП стверджує, що веде "чесну, прозору, відкриту боротьбу за голоси виборців" і закликає "всі політичні сили краю дотримуватись цих принципів".

Як відомо, 23 січня прес-центр Чернівецького обкому СПУ розповсюдив заяву, в якій повідомив, що перший заступник голови облорганізації Народної партії Дарчук вийшов з лав Народної партії і найближчим часом ще з двома тисячами членів НП вступить до лав СПУ.

Своє рішення Дарчук пояснив незгодою з політикою лідера блоку Литвина та порушеннями статутних норм керівництвом облорганізації НП.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування