Мороз захищає Тимошенко від УП

Вівторок, 24 січня 2006, 18:37

Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що Юлія Тимошенко була не в курсі судового позову, поданого проти "Української правди" від її імені.

"Мене, наприклад, дивує, що від імені Юлії Тимошенко хтось зробив судовий позов проти Інтернет-видання "Українська правда" – одного з впливових українських ЗМІ", - передає слова Мороза прес-служба СПУ.

"Не будучи в захваті від того, як УП пише іноді про соціалістів, вважаю несерйозним робити позови в суд на ЗМІ у розпал виборів, особливо якщо ці позови недостатньо обґрунтовані", - говорить лідер Соцпартії.

"Не впевнений, що сама Тимошенко, котра ніколи не уникала критики, в курсі цієї сумнівної акції", - додає він.

На думку Мороза, "важко уявити, що вона всерйоз готова воювати проти сайту, журналісти якого в свій час зробили вагомий вклад у розвиток української демократії".

"Гадаю, що Юлія Тимошенко, вивчивши ситуацію, сама відмовиться від позову до суду", - вважає лідер СПУ.

"Тому що претензії, подібні позовам до УП і газети "Україна молода" з боку відомого представника Майдану можуть розчарувати багатьох в здатності демократичних політиків дотримуватися декларованим принципам демократії", - пояснює він.

У той же час Мороз говорить: "Викликає стурбованість, що провідні політики бачать будь-які критичні публікації на свою адресу як прояви змови з боку конкурентів".

"Виникає враження, ніби головним рушієм голослівних заяв провідних українських політиків є бажання створити гучний інформаційний привід, а про наслідки ніхто не задумується", - зауважує лідер СПУ.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування