Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов розщедрився на півмільйона

П'ятниця, 10 лютого 2006, 10:23

Донецька футбольна команда "Шахтар" має намір виділити жителям Алчевська, потерпілим від аварії на теплотрасі, допомогу в розмірі 500 000 доларів.

Як повідомляє прес-служба "Шахтаря", це половина суми, отриманої донецькою командою за перемогу в "Кубку Першого каналу".

НОВИНИ ТаблоID

"Друга ж частина грошей, як і передбачалося раніше, піде на розвиток дитячо-юнацького футболу в Україні", - йдеться у повідомленні.

Головний тренер "Шахтаря" Мірчу Луческу відзначив, що події в Алчевську засмутили всю команду.

"Ми не можемо бути байдужими до цього лиха. Я і команда співчуваємо всім, хто опинився в такій непростій ситуації. Жителі Алчевська, звичайно ж, не були готові до подібної трагедії. Ми розуміємо це і хочемо їм щиро допомогти", - сказав він.

Як сказано в повідомленні прес-служби, "перебуваючи далеко від України, "Шахтар" не залишається байдужим до долі своїх земляків", тому "помаранчево-чорні" одностайно вирішили допомогти людям пережити суворі для південно-східного регіону країни морози".

Як відомо, 28 січня в Алчевську в результаті аварії на теплотрасі близько 500 будинків залишилися без опалення, а жителів довелося негайно евакуювати в інші регіони.

Власником "Шахтаря" є бізнесмен, 7 номер у списку Партії регіонів Ринат Ахметов.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування