"Наша Україна" впіймала БЮТ на чорному піарі

П'ятниця, 10 лютого 2006, 13:09

Блок "Наша Україна" звинувачує блок Юлії Тимошенко в поширенні листівок, спрямованих проти членів пропрезидентського блоку.

Про це заявив заступник керівника виборчого штабу "Нашої України" Микола Катеринчук на прес-конференції у п’ятницю, повідомляє прес-служба блоку.

Катеринчук продемонстрував відеозапис, зроблений в центрі Луцьку 6 лютого. На ньому видно , як з агітаційного намету БЮТ перехожим роздавали листівки, спрямовані проти "Нашої України".

"Дивовижно, що серед "неугодних" Блоку Юлії Тимошенко, прізвища яких згадуються в цій листівці, опинився і сорок четвертий номер нашого виборчого списку, олімпійській чемпіон, легенда вітчизняного баскетболу Олександр Волков", - зазначив Катеринчук.

При цьому він припустив, що "бютівці" просто вирішили зіграти на повному співпадінні імені та прізвища їхнього кандидата та депутата Олександра Волкова".

Такі дії БЮТу Катеринчук охарактеризував як "спробу зірвати переговорний процес".
"Такі методи "агітації" навряд чи додадуть відсотків до рейтингу Юлії Володимирівни, - однак можуть нашкодити переговорному процесу, який зараз увійшов в заключну стадію , - зазначив він.

І додав, що "Наша Україна" зробить усе можливе, аби помаранчева коаліція відбулася".
Катеринчук наголосив на тому, що штаб "Нашої України" не збирається звертатися ні до суду, ні до ЦВК, оскільки для них "найважливіша мета – відродження помаранчевої коаліції".

На продемонстрованій листівці зображено дракона з обличчями Жванії, Порошенка, Третьякова, під якими міститься напис "Вони зрадили Майдан. "Наша Україна - " більше не партія президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування