Єхануров подався в доктори, а Кличко - у професори

П'ятниця, 10 лютого 2006, 14:01

Прем’єр-міністру України Юрію Єханурову присвоєно звання доктора "Honoris Causa" Національного університету "Львівська політехніка".

Єхануров, одягнений у докторську мантію, взяв участь в урочистому засіданні вченої ради університету.

У своєму виступі перший проректор університету Юрій Бобал відзначив, що професор Єхануров є відомим вченим та педагогом, він має 390 опублікованих наукових праць та є автором 6 монографій і брошур.

За словами Бобала, головним досягненням Єханурова як науковця є втілення сучасного економічного вчення в розбудову економіки держави.

У свою чергу Єхануров подякував представникам ректорату та вченої ради за високу честь і пообіцяв і надалі працювати на розвиток науки.

***

Водночас, як повідомляє прес-служба Пора-ПРП, лідеру Блоку Віталію Кличку було вручено диплом Почесного професора Національного педагогічного університету ім. Михайла Драгоманова.

Як зазначає прес-служба, рішення про присвоєння високої відзнаки було ухвалено Вченою радою вузу ще 14 травня 2004 року, а у п’ятницю "з’явилася і змога отримати і власне Диплом".

"Не бійтесь мріяти, вірте в себе, і ви досягнете всього, що намітили. Найкраща відповідь скептикам – це ваші досягнення", - сказав Кличко на зустрічі зі студентами ВУЗу.

"Коли я, будучи шістнадцятирічним підлітком, сказав, що стану чемпіоном, то чув у відповідь глузування - "як, ти, звичайний українець, один із нас, претендуєш на пояс, яким володіли найсильніші?" Зараз я з честю можу сказати: так, я досяг того, про що мріяв. І підкорю нові вершини", - пообіцяв він.

УНІАН, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування