Будівельних шахраїв оголошено у міжнародний розшук

Середа, 15 лютого 2006, 13:54

Двоє головних підозрюваних у здійсненні афери концерном "Еліта-Центр" Олександр Волконський та Олег Шестак оголошені в міжнародний розшук.

Про це заявив начальник столичної міліції Віталій Ярема у середу, повідомляє УНІАН.

За його інформацією, оперативна група, що працює при Головному управлінні МВС, зареєструвала вже понад 1200 постраждалих від афери.

На даний момент пред’явлено звинувачення трьом особам, але, за його словами, це не основні фігуранти справи, а ті, які були поплічниками на різних стадіях злочину. Ярема повідомив, що заарештовано не всіх підозрюваних, оскільки серед них є одна вагітна жінка.

Ярема розповів, що за встановленими даними, підозрюваний отримав в Росії паспорт на підставі виданого там же свідоцтва про народження. Коли ж Волконський переїхав в Україну, то отримав інший паспорт вже з українським громадянством.

Начальник міліції також повідомив, що Волконський володіє іспанською, англійською мовами та івритом. Враховуючи це, може переховуватися як в Росії, так і в інших державах, зокрема в Ізраїлі.

Як відомо, компанія "Еліта-Центр" укладала з громадянами договори про пайову участь в будівництві будинків у різних районах Києва, проте будівництво за цими адресами не ведеться.

Досудове слідство встановило факти подвійного і потрійного оформлення договорів на одні й ті ж самі квартири.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування