Кличку знадобилися фото Кучми, Ківалова і Януковича

Середа, 15 лютого 2006, 15:08

"ПОРА-ПРП" звернеться до екс-президента Леоніда Кучми, колишнього глави ЦВК Сергія Ківалова і лідера Партії регіонів Віктора Януковича з проханням використовувати їхні фото і відеозображення в політичній рекламі блоку.

Як у середу повідомив член блоку "ПОРА-ПРП" Євген Золотарьов, Кучмі, Ківалову і Януковичу будуть відіслані урядові телеграми наступного змісту:

"Просимо Вашої згоди на використання Вашого фото і відеозображення в політичній рекламі цивільного блоку "ПОРА-ПРП", зокрема, з текстовим супроводом "Пора спитати, чому вони не сидять!".

Золотарьов нагадав, що подібні листівки з фото Кучми, Ківалова і Януковича, а також з аналогічним текстом були поширені громадською організацією "Пора".

Тепер же блок "ПОРА-ПРП" вирішив, що подібного змісту плакати повинні бути використані партією.

"А оскільки ми законослухняні, то Кучмі, Ківалову і Януковичу будуть відіслані урядові телеграми з проханням використовувати їхні фото", - підкреслив Золотарьов.

Також він повідомив, що блок "ПОРА-ПРП" чекатиме відповіді протягом трьох днів. "Якщо відповідь не надійде, то ми будемо розцінювати мовчання як згоду на використання їхніх фото та відеоматеріалів", - відзначив Золотарьов, слова якого наводить Ліга.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування