Омельченку набридли кияни, але він розраховує на 50%

Середа, 15 лютого 2006, 16:38

Мер Києва Олександр Омельченко, зареєстрований кандидатом у мери Києва, впевнений у своїй перемозі й хоче взяти відпустку для передвиборної кампанії.

Про це Омельченко сказав під час підписання договору про співробітництво із блоком "Євген Марчук - "Єдність".

"Я, по можливості, буду брати відпустку, обов'язково активізуюся на зустрічах з людьми. Складніші будуть аудиторії, складніші. Але я постараюся правдою переконувати людей", - сказав Омельченко.

Омельченко сподівається набрати на виборах понад 50% голосів виборців.

При цьому, додав він, якщо до закону про вибори в частині виборів мерів буде внесено положення про два тури виборів мера, то він упевнений, що в другому турі набере ще більше голосів.

Він визнає, що в киян є претензії до нього, але ці претензії не політичні, а господарські.

"Я пропоную киянам себе, яким я набрид не менше, ніж кияни мені. І кияни кажуть, що потрібно оновлення, і я хочу, щоб кияни оновлювалися швидше й краще. У киян є до мене багато претензій, але не політичних, не моральних, а господарських. І в мене є до киян багато претензій", - сказав Омельченко.

Він зазначив, що за час його керівництва Києвом місто пройшло великий шлях розвитку й плодами цієї стабільності хочуть скористатися нинішні опоненти міської влади, передають Українські новини.

"9 фінансових років у місті Києві прожиті разом - від купона й розрухи, безробіття, невиплати пенсій і заробітних плат до поступової стабілізації, до поступового підвищення рівня людей, адже немає топтання на місці, є рух", - сказав Омельченко.

Омельченко порівняв свій час керівництва містом із сімейними відносинами, де відповідальність і довіра згодом приходять на зміну палкому коханню.

"Але в добрій родині, міцній родині після прожитих 9-10 років, після великого, гарячого кохання створюються умови високої відповідальності один перед одним, поваги", - сказав Омельченко.

Підписуючи угоду про єдність і підтримку на виборах в столиці, Омельченко зазначив: "Я готовий співробітничати в інтересах київської громади в питаннях формування демократичної більшості", передає "Інтерфакс-Україна".

У блок політичних партій "Євген Марчук - "Єдність" входять "Партія Свобода" (лідер Євген Марчук), партія "Єдність" (лідер Володимир Яловий) і партія "Солідарність жінок Києва" (лідер Валентина Гошовська).

У грудні 2005 р. міжпартійний з'їзд виборчого блоку "Євген Марчук - "Єднисть" прийняв рішення про підтримку Омельченка на виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування