Омельченка позбавили клонів, а Кличко зробить Київ спортмайданчиком

Субота, 18 лютого 2006, 10:19

Київська міська територіальна виборча комісія (КМТВК) зареєструвала ще 7 кандидатів на посаду Київського міського голови.

Як передає УНІАН, до списку тервиборчкому внесено Тетяну Маловцеву, Миколу Грабара, Федора Пазенка, Назара Калініченка, Андрія Тараненка, Юрія Михальського, Романа Козака. Всі ці кандидати є самовисуванцями.

Водночас на засіданні КМТВК відмовила у реєстрації через недостатню кількість голосів на підтримку кандидата чотирьом особам, які подали документи на реєстрацію. Серед них повний тезка та однофамілець нинішнього мера – Олександр Олександрович Омельченко, але 1977 року народження.

У п’ятницю виборча комісія відмовила ще одному однофамільцю діючого Київського міського голови – Леоніду Володимировичу Омельченку.

Також відмову у реєстрації з тієї ж причини отримали самовисуванці Борис Рудницький, Олена Ботіна та Леонід Черновецький, але не народний депутат України, який по-батькові Михайлович, а його однофамілець – Леонід Вікторович.

***

В той же час, кандидат на посаду київського міського голови Віталій Кличко має намір зробити заняття спортом доступними для всіх.

Про це він заявив під час зустрічі з працівниками Київського мотозаводу в п’ятницю, повідомляє прес-служба кандидата.

"Зараз, на жаль, займатися спортом можуть лише багаті люди, бо місячний абонемент у фітнес-клуб коштує щонайменше тисячу доларів", - сказав він.

Кличко розповів, що торік звертався до міської влади з проханням виділити землю для будівництва спортивних клубів у більшості районів Києва, але "ця ідея не знайшла підтримки в кабінетах, тому що чиновникам вигідніше виділяти землю під будівництво бетонних монстрів".

"Я хочу, щоб за 30 доларів в місяць... кожен зміг відвідувати фітнес-клуби європейського рівня з усім комплексом послуг. Діти мусять мати можливість відвідувати спортивні заклади безкоштовно", - сказав він.

Кличко також повідомив, що задля поширення здорового способу життя найближчим часом Фонд братів Кличків встановить 20 спортивних майданчиків у всіх районах міста Києва.

Кличко також вважає, що однією з причин пробок у місті Києві є велика кількість малих автобусів, які займаються перевезенням пасажирів.

"Міська влада, замість того, щоб купити Києву великі автобуси, які можуть одночасно перевозити до 150 осіб, придбала багато малих бусів. Такий транспорт надмірно завантажує столичні дороги й, зокрема, через це Київ нині має найвищий в Україні рівень забрудненості повітря вихлопними газами", – сказав Кличко.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
Усі новини...