Ющенко організував підлеглих поговорити про аферистів

Субота, 18 лютого 2006, 14:01

У Секретаріаті президента за дорученням Віктора Ющенка відбулася нарада, на якій було розглянуто ситуацію довкола інвестиційно-будівельної групи "Еліта-центр".

Як повідомляє прес-служба президента, нарада під головуванням Івана Васюника проходила з метою виробити дієві механізми запобігання шахрайству на первинному ринку житла та напрацювати пропозиції щодо вирішення проблем ошуканих інвесторів.

У нараді взяли участь представники Секретаріату президента, Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства на чолі з його керівником Павлом Качуром, Державного комітету по земельних ресурсах, заступники голів КМДА, експерти, члени робочої групи, які за дорученням президента вивчали ситуацію в Києві.

Прес-служба відзначає, що учасники наради внесли низку конкретних пропозицій по врегулюванню проблем на первинному ринку житла.

У них йдеться про необхідність вдосконалення законодавства у будівельній, інвестиційній та страховій сферах, у питаннях відведення та використання землі для житлового будівництва, захисту прав інвесторів, посилення контролю щодо забудовників та за фінансовими операціями на ринку нерухомості.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування