Безсмертний не бачить проблем з коаліцією і розуміє Тимошенко

Субота, 18 лютого 2006, 15:19

Керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний не бачить проблем з підписанням коаліційного договору перед виборами до Верховної Ради.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Киевский ТелеграфЪ", відповідаючи на питання, на якій стадії знаходиться переговорний процес між потенційними соратниками, повідомляє прес-служба блоку.

"Я не бачу проблем з підписанням коаліційного договору. Крім того, мене не хвилюють гучні заяви учасників переговорного процесу. Тому що вони знаходяться в ажіотажі виборчої кампанії" – зазначив він.

На питання, чи можливо в майбутньому сформувати коаліційний уряд, Безсмертний сказав: "Логіка переговорного процесу підказує, що такий Кабмін сформувати можливо".

Безсмертний також зазначив, що ставиться до різких висловлювань Юлії Тимошенко на свою адресу з розумінням.

"Добре, якби до випадів Юлії Володимирівни, та й інших, політики відносилися так само, як я. Ті , хто сьогодні один одного критикують, можуть завтра спільно працювати над вирішенням якої-небудь проблеми. Тому я категорично проти конфронтаційності в політиці, хоча і розумію, чому вона властива Україні", - сказав політик.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування