БЕЗСМЕРТНИЙ ПОВЕДЕ ДО ЮЩЕНКА ВСЮ ПОМАРАНЧЕВУ КОМПАНІЮ

Субота, 18 лютого 2006, 16:30

Керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний ініціюватиме зустріч учасників "помаранчевої коаліції" з президентом Віктором Ющенком найближчими днями.

Про це він заявив у суботу на прес-конференції в Сумах, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Безсмертний також повідомив, що "17 лютого вперше учасники переговорів "Помаранчева коаліція" зустрілися в повному складі".

"Ми приступили безпосередньо до роботи над текстом угоди. За результатами зустрічі я можу прогнозувати, що коаліція відбудеться", - наголосив він.

Безсмертний зазначив, що навіть піч час першої зустрічі була погоджена абсолютна більшість позицій щодо помаранчевої угоди.

Він повідомив, що на переговорах беруть участь від "Нашої України" - Роман Зварич і В'ячеслав Коваль (НРУ), від блоку ПРП-ПОРА - Ігор Осташ і Владислав Каськів, від СПУ - Йосип Вінський, Олександр Турчинов від БЮТ і Богдан Соколовський від УНБ Костенка-Плюща.

Торкаючись питання ймовірної кандидатури майбутнього прем’єра, Безсмертний заявив у редакції сумської газети "Панорама": "Наша позиція є незмінною. Прем’єра запропонує та політична сила, яка набере найбільшу кількість голосів в рамках помаранчевої коаліції".

Він зазначив, що в нього немає сумнівів, що "Наша Україна" набере найбільше голосів серед учасників помаранчевої коаліції. "За результатами соцопитувань цілком очевидно, що "Наша Україна" лідирує", - сказав Безсмертний.

Відповідаючи на питання, скільки НУ набере на виборах Безсмертний заявив, що результат буде не менший ніж на виборах 2002 року.

"Цифри називати зарано, до виборів ще 36 днів і ми активно працюємо аби максимально зібрати наш електорат", - заявив він.

Доцільність присутності в коаліції Блоків УНБ та ПРП-ПОРА, в яких за результатами соцопитувань небагато шансів подолати 3% бар’єр, Безсмертний прокоментував наступним чином: "Навіть у разі не потрапляння цих політичних сил у парламент, ми готові представляти їх інтереси у владі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування