Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"НАША УКРАЇНА" ПОГОДИЛАСЯ НА УГОДУ ТИМОШЕНКО

Вівторок, 21 лютого 2006, 11:27

Угода про відновлення помаранчевої коаліції буде базуватися на проекті документа, запропонованого блоком Юлії Тимошенко.

Про це повідомив заступник керівника виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Зварич.

За його словами, у вівторок відбудеться черговий раунд переговорів в контексті підписання коаліційної угоди.

"Маємо надію, що сьогодні зможемо остаточно погодити усі позиції, які мали б міститися у цій угоді, - заявив він, повідомляє прес-служба блоку.

"Наша Україна" навіть погодилася на те, аби, за пропозицією БЮТ, використовувати саме їхній проект угоди як базовий", - наголосив Зварич, відзначивши, що це було не важко зробити, оскільки "принципових відмінностей" між двома проектами угоди практично не було.

"Наша Україна" не намагається з цього процесу отримати якісь особисті дивіденди. Але ми виходимо з необхідності стимулювати переговорний процес. І розуміємо, що основна відповідальність за це лежить на "Нашій Україні", - сказав Зварич.

"І тому для того, щоб не було жодних штучних бар’єрів і для подальшого розвитку переговорного процесу, ми погодилися на те, аби проект угоди Блоку Юлії Тимошенко став базовим", - зазначив він.

За словами Зварича, зараз вже практично вирішено питання конфігурації коаліції, до якої мають увійти 5 сил.

"Натомість досі невирішеним лишається питання щодо місця і ролі президента у цій коаліції, – підкреслив Зварич.

"Наша Україна" наполягає на тому, що головним завданням помаранчевої коаліція є забезпечення президентської програми. Ми виходимо з того, що це та програма, яка нас об’єднала протягом президентських виборів. Це та програма, яка дала нам можливість разом вийти на Майдан, це є та програма, на основі якої ми всі брали окремі забов`язання перед українським народом. І тому ці зобов`язання мають бути виконані", - сказав Зварич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування