Права рука Тимошенко звинуватила Луценка в брехні

Вівторок, 21 лютого 2006, 11:48

Дані МВС стосовно кандидатів в депутати з непогашеними судимостями від БЮТ не відповідають дійсності, заявляє керівник штабу блоку Олександр Турчинов.

"Вони є заздалегідь брехливими та провокаційними, такими, що ображають честь та гідність кандидатів у депутати", - передає слова Турчинова прес-служба блоку.

За словами керівника штабу, зазначені у листі МВС депутати, серед яких названо Андрія Шкіля, Руслана Лук'янчука, Олега Надоша, Миколу Замковенка та Євгена Шаго, переслідувалися за часів правління Леоніда Кучми за зв'язки з опозицією.

"Ми пропонуємо вам включити до "чорного списку" Юлію Тимошенко, адже вона теж за Кучми сиділа у в'язниці. Ви маєте включити до цього списку і "рецидивіста" Олександра Турчинова, на арешт якого генпрокуратура двічі подавала подання до Верховної Ради", - йдеться у повідомленні.

Також Турчинов пропонує включити в список МВС депутата Левка Лук'яненка та "поновити кримінальні справи за штурм адміністрації президента силами опозиції, за захоплення телецентру та перекриття шляхів під час акцій протесту та подій на Майдані".

"Ми чекаємо від вас, пане міністре, публічних вибачень перед людьми, яких ви образили, завдали шкоди їх честі та гідності. В іншому випадку, будемо змушені звернутися з позовом проти вас до суду", - йдеться у повідомленні.

У той же час Шкіль заявив, що фракція БЮТ докладе усіх зусиль, щоб Юрій Луценко у наступному уряді не став міністром внутрішніх справ.

"Я хочу, щоб мене посадила помаранчева влада", - додав він.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування