Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погодилась на коаліцію, щоб припинити "вакханалію"

Вівторок, 21 лютого 2006, 17:29

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пояснює, що одноосібно підписала Угоду про Коаліції демократичних сил, щоб припинити "вакханалію розмов" навколо її створення.

Про це Тимошенко заявила у вівторок на прес-конференції в Коростині Житомирської області після того, як поставила підпис під Угодою.

"Ви знаєте, як багато говориться сьогодні про необхідність підписати коаліційну угоду між помаранчевими силами, скільки робиться заяв і обговорюється документів", - відзначила Тимошенко, звертаючись до журналістів.

Вона сказала також, що на цьому робиться "великий піар". За її переконанням, "користі у всіх цих переговорних процесах ніякої не буде", тому що "люди, що виступають дуже багато за коаліцію, зрештою нічого не роблять, і мають намір нічого, ніяких документів, не підписувати".

За її словами, щоб припинити цю "вакханалію розмов" вона поставила свій підпис під Угодою про створення Коаліції демократичних сил.

Коментуючи цей документ, Тимошенко підкреслила, що в ньому немає ніякого розподілу посад, зокрема, є пункт, що "ніхто до парламентських виборів ніяких посад не одержує".

Головною умовою угоди, за словами Тимошенко, є умова не вести переговори з Партією регіонів у новому парламенті.

Крім того, документ містить зобов'язання припинити корупцію, звільнити і притягти до відповідальності корупціонерів, роз'єднати "владу і клани".

Тимошенко назвала дуже важливим пункт угоди, що передбачає скасування всіх зобов'язань і гарантій представникам колишньої влади про їхню недоторканність, збереження їхньої "незаконно придбаної власності".

Вона також заявила, що угода передбачає зняття всіх зобов'язань і гарантій щодо зроблених "Кучмою і його оточенням злочинів, у тому числі і по Гонгадзе".

Лідер БЮТ також прокоментувала пункт Угоди, що стосується незаконної приватизації стратегічних об'єктів, передає Обком з посиланням на Уніан.

Такі об'єкти, за словами Тимошенко, підписанти угоди зобов'язуються на базі рішень суду або дооцінити, або повернути в державну власність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування