Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" подає в суд на Партію регіонів

Неділя, 26 лютого 2006, 12:11

Партія "Народний Союз Наша Україна" має намір подати в суд на Партію регіонів за порушення законів передвиборної агітації під час сесії Луганської облради в п'ятницю.

Про це сказав у суботу ввечері в ефірі "5 каналу" член політради "Нашої України" Давид Жванія, який перебував у Луганську під час проведення сесії.

"Політична партія однозначно буде подавати до суду, тому що порушено закон і реагувати потрібно", - відзначив Жванія.

"Пан Кушнарьов, звичайно, за словами не слідкував. Звинуватив у всіх праведних гріхах і діючого президента, і "помаранчеву" команду, і існуючу владу", - сказав він.

"Я думаю, що Партія регіонів порушила всі закони передвиборної агітації, які сьогодні діють на території України", - відзначив Жванія.

"Це шабаш. Те, що відбувалося в Луганську, - це був великий шабаш, і я більше ніяк прокоментувати це не можу", - сказав він.

В той же час член Партії регіонів Євген Кушнарьов повідомив, що буде добиватися поновлення кримінальної справи щодо неконституційного захоплення влади в кінці 2004 року.

"Я тричі звертався до генпрокуратури з тим, щоб була поновлена кримінальна справа, яка була порушена генеральним прокурором 30 листопада 2004 року і в якій йшлося про зазіхання на повалення конституційного ладу в державі і повалення влади. Але ця справа була тихо-тихо закрита з мотивуванням, що в державі відбувалась революція", - сказав він.

"Тому я знову буду ставити питання і буду використовувати всі конституційні права, які я маю як громадянин України, для того, щоб відповідна оцінка тому, що відбувалося в листопаді 2004 року, була дана", - відзначив Кушнарьов.

Він пояснив, що "йдеться про спробу захоплення влади шляхом прийняття незаконної присяги в сесійній залі ВР і проголошення присяги на вірність українському народу, йдеться про створення позаконституційного органу Комітету національного порятунку, який оголосив, що бере на себе всю владу в Україні, йдеться про заклики щодо захоплення влади в Україні і багато іншого, що зараз намагаються подавати як героїзм помаранчевої революції".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування