Тимошенко очиститься до весни

П'ятниця, 3 лютого 2006, 09:14

Заступник керівника Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко заявляє, що БЮТ планує до 1 березня переглянути свої виборчі списки.

Про це Томенко заявив в прямому ефірі на каналі ВДТ-6 під час візиту до Вінниці, передає УНІАН.

"Я думаю, що репресій не буде, а найбільшою репресією буде виключення зі списку", - зауважив заступник голови БЮТ, додавши, що "є кілька кандидатів зі списку БЮТ до Верховної Ради та багато персонажів з місцевих рад".

"Сотні тисяч людей можуть робити помилки в місцевій партійній організації, тому ми заради недопущення помилок спеціально пішли, як політична сила, на відкриту дискусію – листування через Інтернет по несхвальним діям членів списку", - сказав Томенко.

Він повідомив, що "одна з його функцій проводити таку роботу, і тоді доповідати разом з іншими керівниками блоку на засіданні нашої політради про стан та роботу наших регіональних організацій і, можливо, трошки передивися на систему нашої команди".

"Ці заходи направлені на те, щоб приймати рішення, наскільки виборча машина БЮТ готова до березневих виборів, щоб потім нам не було соромно за неї", - додав заступник голови БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування