Януковичу набридло, що Ющенко ходить по світу з капелюхом

П'ятниця, 3 лютого 2006, 12:20

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила набере на виборах більше 30% голосів виборців.

"Ми набираємо більше 30%, тобто більше, ніж "Наша Україна" Ющенка і партія колишнього прем'єра Юлії Тимошенко разом узяті", - сказав Янукович в інтерв'ю німецькій газеті Handelsblatt, переклад якого наводить Инопресса.ру.

Однак, за його словами, "ще занадто рано говорити", з ким партія буде формувати коаліційний уряд.

"У всякому разі, не з лідерами помаранчевої революції. Вони багато наобіцяли нашому народу, але потім його зрадили", - зазначив Янукович.

Янукович також наголосив, що у випадку перемоги на виборах не збирається відмовлятися від європейського курсу, який проголосив президент Віктор Ющенко.

"Це не курс Ющенка, це курс України і мій зокрема. Але було б наївно, як це постійно робить президент, їздити по світу з капелюхом і сподіватися, що хто-небудь що-небудь подасть", - сказав він.

"Нам не потрібні подачки на користь бідних ні від Москви, ні від Брюсселя, ні від Вашингтона. Ми хочемо рівноправних взаємовигідних стратегічних відносин з Росією, ЄС і США", - додав лідер "регіоналів".

Янукович також пообіцяв, що у випадку перемоги на виборах він "реанімує" газовий договір з Росією від 2004 року з ціною газу для України в розмірі 50 доларів.

"Потім за п'ятирічний перехідний період ми підійдемо до світових цін. Зараз ми з таким різким підвищенням цін не справимося", - додав Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...