Російський депутат побореться за готель, який не встиг прикупити при Бакаї

Середа, 15 березня 2006, 11:11

Депутат Держдуми Олександр Лебедєв має намір поборотися з Держуправлінням справами за готель "Україна" у європейських судах.

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Дело".

На питання хто із секретаріату президента бореться з ним за готель, Лебедєв відповів: "Мені здається, що Головне управління справами, тому що головний ініціатор позовів — саме воно. Тому треба думати про керівника цієї організації (зараз це Ігор Тарасюк)", - повідомляє видання.

"Вони залучили Київську міськадміністрацію, потім Верховну Раду, потім Кабінет міністрів... У принципі, немає такого відомства в Україні, що не знаходилося б з нами в судових позовах по готелю "Україна". Ми будемо позивати до посиніння, до європейських судів", - заявив Лебедєв.

За його словами, він написав кілька листів президенту Віктору Ющенко про ситуацію з "Україною", але вони залишилися без відповіді.

На питання про те, яку політичну силу він буде підтримувати, він відповів: "Я непогано ставлюся до Литвина. Це для мене дуже правильна фігура".

Як відомо, підконтрольні Лебедєву компанії вже 12 разів судилися з українською владою по цьому готелю, а нещодавно подали зустрічні позови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...