БЮТівці побилися з "нашоукраїнцем"

Середа, 15 березня 2006, 13:47

На засіданні Верховної Ради сталася сутичка між депутатами із фракції БЮТ та депутатом Юрієм Кармазіним (фракція "Наша Україна").

Спочатку депутат від БЮТ Андрій Шкіль заявив про необхідність внести до порядку денного законопроект щодо необхідності скасування депутатської недоторканності.

Головуючий на засіданні парламенту перший заступник спікера Адам Мартинюк наголосив, що ця пропозиція вже голосувалася в парламенті і не набрала необхідної кількості голосів. Він зазначив, що "обслуговувати БЮТ головуючий не збирається".

З трибуни парламенту Кармазін звернувся до фракції БЮТ з вимогою зняти з трибуни президії ВР гасло "БЮТ вимагає зняття депутатської недоторканності".

Він зазначив, що "це є брехня". Кармазін нагадав, що 8 вересня 2005 року на засіданні парламенту із 41 депутата із фракції БЮТ 34 проголосували за депутатську недоторканність.

Він наголосив на тому, що на сьогодні розмови про скасування депутатської недоторканності з боку БЮТ є обманом. Він звернувся до БЮТ із закликом припинити це, "щоб фарисейство не процвітало".

Після виступу Кармазін підійшов до плакату і спробував написати на початку гасла "не".

У цей час до нього підбігли депутати БЮТ Сергій Сас та Анатолій Семинога, які почали відтягувати Кармазіна від гасла. На допомогу останньому підбігли депутати із фракції "Наша Україна". Після короткої сутички депутати розійшлися по робочих місцях.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування