Тимошенко перехоплює панічні записки Ющенку

Неділя, 19 березня 2006, 16:13

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко припускає, що газова проблема з Росією стане знову актуальною відразу після парламентських виборів в Україні.

"Боюся, що ця проблема стане надзвичайно актуальною набагато раніше, ніж ми думаємо. Можливо, вже уранці 27 березня", - сказала вона в інтерв’ю "Дзеркалу тижня", опублікованому в суботу.

"Принаймні з огляду на панічні записки, які регулярно пан Івченко відправляє президенту, ситуація в газовій галузі катастрофічна", - зазначила вона.

"Він (Івченко) пропонує лікувати кризу тотальним підвищенням цін — до 400 гривень за тисячу кубометрів газу для населення і 600 гривень для бюджетних організацій. Це, м’яко кажучи, недобре", - стверджує Тимошенко.

Вона також висловила переконання, що в українському суспільстві не існує розколу. "Розколу в суспільстві не існує. Є розкол у політикумі, у вищому політичному світі", - вважає вона.

За словами лідера БЮТ, для досягнення єдності країни не треба апелювати до Майдану, спекулювати навколо статусу російської мови чи НАТО. "Необхідно зосередитися на тих громадських проблемах, які однаково близькі людям Львова, Донецька, Черкас й Одеси", зазначила Тимошенко.

Відповідаючи на питання, які кроки її політична сила має намір здійснити для викорінення корупції в державі, лідер БЮТ відповіла: "Перший крок — у напрямі до Петра Порошенка, другий — до Третьякова, третій — до решти "любих друзів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування